Këta i presin dëshmorët nga kati i tetë
Nga Ardit Rada Ka një urrejtje patologjike ndaj Luftës Nacional Çlirimtare nga ‘e djathta’ shqiptare dhe kjo e ka një shpjegim. Sepse ata që ne...
Një intervistë që nuk do përgjigje për shkak se është e qartë.
Frrok Çupi Miku im përgjegjës në redaksinë e gazetës ka disa ditë që më kërkon një intervistë. I thashë se ‘ jam vetë gazetar e nuk shkon të pë...
“Jo për 1 Maj-in komunist, por për punën dhe punësimin në Ballkan”
Majlinda Bregu 1 Maji për punëtorët në Ballkanin Perëndimor dhe në gjithë botën, është mbi të gjitha, një moment reflektimi mbi betejat e vazhd...
Ilir Meta arrestohet në fundjavë?
Nga Ardit Rada Ilir Meta është shfaqur i qetë në daljet e fundit mediatike duke përcjellë një imazh krejt të ndryshëm nga ai që kishte vulosur ...
Se me cilin më ngjan ky stil i gazetarit italian!
  Frrok Çupi Të gjithë kanë marrë dhènë në kërkim të ‘identitetit’ të një reportazhi në Televizionin italian RAI3. Popull i thjeshtë e popu...
Nëse SPAK-ut i rruhet për Ilirin dhe Monikën, ka 11 banjo tek një vilë në Gji të Lalëzit
  Nga Ardit Rada “Nuk më kërcet për SPAK-un”, tha Ilir Meta! “Nuk më rruhet as për burgun”, e prefeksionoi e shoqja e cila na dha padas...
Kur erdhi lufta, të gjithë flinin
Lufta pritej. Irani i ishte hakërryer Izraelit, dhe me këtë rast botës Perëndimore, se ‘do të hakmerrej’. Sulmi nisi natën mes datës 13 dhe 14 pri...
Kur t’i trokasë drejtësia në derë, do thotë: “Ja, s’jam mirë nga trutë!”
Nga Ardit Rada Ilir Meta e ka nisur rilindjen e tij politike me akte të habitshme. Edhe pse beson se ngjallin debat në publik, në fakt të gjith...
Zamir Dule nuk ishte një mall, ky është faji i tij.
  Frrok Çupi Hera e fundit që shpresova ta takoj Zamirin, ishte festa e gazetës. Më kishin thënë se ishte bërë më mirë dhe se mund të vinte...
Media shpifëse? Po futni duart në folenë e grerëzave.
Frrok Çupi E dini çfarë po bëni të nderuar ligjvënës? Po ngrini një komision ose një ligj, ose edhe një gisht kundër shpifjes në media... E ...