“Ku jeni?- o ndërkombëtarë, thërriti me të madhe Basha i PD para pak minutash. “ Për çfarë jeni këtu? Për të bërë pasarela dhe për të pirë verën shqiptare. Vjedhja është e hapur.”-vazhdoi Basha.

Kreu i PD, Lulzim Basha ka akuzuar organizatat ndërkombëtare në Shqipëri se nuk reagojnë për protestën e qytetarëve të zonës së Astirit dhe sipas tij po lejojnë vjedhjen e kryeministrit Edi Rama. Përmes një deklarate për mediat, Basha kërkoi reagimin e tyre dhe kërkoi llogari se për çfarë ndodhen në Shqipëri kur nuk reagojnë.

“Sot dua të denoncoj disa media dhe disa anëtarët shoqërisë civile. Ata duhet të zgjedhin të bëhen pjesë e krimit dhe vjedhjes së Edi Ramës apo me qytetarët. Kam një pyetje edhe për organizata ndërkombëtare që lejojnë vjedhjen e hapur. Ku jeni? Për çfarë jeni këtu? Për të bërë pasarela dhe për të pirë verën shqiptare. Vjedhja është e hapur.”-tha Basha.

Veritas.com.al/