Nga: Fox News/

Ish zëvendës presidenti Joe Biden tha të Premten se ai nuk do të bindet ndaj thirrjes së Senatit për të dëshmuar në gjyqin për impeachment kundër presidentit Trump, duke pohuar se një gjë e tillë mund t’i ndodhë atij.

Çdo dëshmi nga radhët e Demokratëve për Shtëpinë e Bardhë para se Senati do tërheqë vëmendjen nga gabimet e dyshuara të Donald Trump, mund ta mbajnë presidentin jashtë ‘grepit’, pohoi Biden në një intervistë me bordin e editorialëve të the De Moines Register në Ioëa.

“Çfarë po thoni kështu? ‘pyeti Biden në  Register Executive Editor Carol Hunter duke iu përgjigjur pyetjes rreth mundësisë për pjesëmarrje të tij në gjyq. “Ju djem keni mbuluar gjithçka kam thënë unë për tre javë. Dhe (Trump)  do ta gjejë rrugën”.

“Mendo reth kësaj. Është gjithçka çfarë ai ka bërë gjatë gjithë kohës, në gjithë karrierën e tij. Ai shkeli Kushtetutën. Ai e tha këta gjatë rrugës që po bënte drejt Shtëpisë së Bardhë. Ai e di këtë dhe kërkoi ndihmë”.

Dhoma e kontrolluar nga Demokratët ka ngritur impeachment kundër Trump në fillim të dhjetorit për “abuzim me detyrën” dhe “pengesa ndaj Kongresit” që kanë lidhje me marrëveshjet me Ukrainën. Por kryetarja e Dhomës, Nancy Pelosi akoma nuk ka dërguar në Senat nenet e Impeachment.

Veritas.com.al/