Kryeministri Rama ka potuar sot nje foto nga pandemia e vitit 1918, qe u quajt edhe Gripi Spanjoll, dhe ben nje shenim per te kujtuar se masat e tanishme duhen te çelikta.
MIRËMËNGJES😊
dhe me këtë album të vitit 1918, kur pandemia zgjati 2 vjet, pati 3 valë, infektoi 500 milionë persona, vrau 50 milionë njerëz, prej të cilëve pjesën dërmuese gjatë valës së dytë, si pasojë edhe e mosrespektimit masiv të rregullave pas hapjes së parë, duke ju kujtuar se NGA SOT MASKA ËSHTË E DETYRUESHME KUDO JASHTË SHTËPISË, ju uroj një ditë të mbarë 🙏