Nga Ylli Dylgjeri/

Erdhën në një ditë. Shqipëria është e mbytur në baltë…Për herë të parë nuk po na duket më balta më e ëmbël se mjalta. Veglat erdhën. Edhe ekskavatorët, edhe SPAK-un i solli më në fund Perëndimi. Janë të dyja “të majta”; jo si këpucët që na hidhnin qëmoti për luftën.

Të dy kanë ardhur të heqin baltën, dhe të shijojnë mjaltën? Eskavatorët do të heqin baltën e kanaleve në ara, e SPAKU do të heqë baltën në kanalet e drejtësisë në zyra.

/Vweritas.com.al/