Gjykata e Tiranës ka mbyllur hetimet për ish-kryebashkiakun e Shkodrës, Valdrin Pjetri, i akuzuar për “falsifikim të dokumenteve”.

Vendimi i Gjykatës për pushimin e çështjes mori formë të prerë në datën 17 dhjetor.

Në kërkesën e pushimit të çështjes thuhet: “Vetë vendimi i dënimit të tij në pjesën e dispozitivit të tij deklaronte që ky vendim nuk duhej të përmendej në të ardhmen apo të bëhej publik”.

Sipas ketij endimi KQZ duhet të kthej menjëherë në detyrë kryebashkiakun Pjetri dhe të largoj menjëherë Voltana Ademin pa mandat.

VERITAS.COM.AL/