Nje termet i forte eshte regjistruar diten e sotme ne Tirane dhe disa qytete te Shqiperise.

Ngjarja ka ndodhur ne oren 8.10.

Lekundja ka qene e forte dhe eshte ndjere ne Tirane, Elbasan dhe ne rajonin kufizues mes Shqiperise dhe Maqedonise.

Sipas ESCM, informacioni paraprak eshte se termeti ka qene me fuqi 4.4 rihter.

Lëkundje tërmeti janë ndjerë me shume në vend në zonën verilindore të vendit.

Epiqendra ka qenë në Bulqizë në njësinë administrative Shupenzë, me magnitudë 4.9.