Kryeministri Edi Rama dhe Shqipëria është bërë shembull për Bashkimin Europian e cila harroi Kosovën dhe vendet e tjera në procesin e
vaksinimit.
Kreu i Qeverisë mëngjesin e sotëm ka njoftuar se 500 bluza të bardha, personel mjekësor nga Kosova do të vaksinohen sot në Shqipëri.
Rama edhe një herë ka bërë një gjest të bukur ndaj vëllezërve në Kosovë e cila ende nuk ka nisur proçesin e vaksinimit, kurse Shqipëria po ec me hapa të sigurt.
VERITAS.COM.AL