Lëvizja Socialiste për Integrim ka mbledhur simpatizantët e saj në Sheshin ‘Nënë Tereza’.

Me dhjetëra mijëra mbështetës të LSI-së i janë bashkuar thirrjes së drejtuesve për tu bërë bashkë dhe për të dalë forcë e parë.

Fjalën në tubim e ka marrë i pari kryetari i ri i LSI, Petrit Vasili. Vasili bëri thirrje: “Votoni për LSI që të ndahemi nga Shqiperia ku qeveris nje i çmendur, nga shportim planin e timonit dhe te tepsise”  (Continued)… (Continued)

Veritas.com.al/