Maher paralajmëroi se ndjekja e fajësimit në administratën e re të Biden do të ishte ‘e tmerrshme’

Nga Joseph A. Wulfsohn | Fox News

 

Drejtori i “Real Time”, Bill Maher u kthye nga pushimet i tij të Premten në mbrëmje dhe bëri parashikime të guximshme në lidhje me aspiratat e mundshme politike të Presidentit Trump.

Gjatë një diskutimi në panel, Maher ishte i shpejtë për të hedhur poshtë besimin e mysafirëve të tij se Udhëheqësi i Shumicës së Senatit Mitch McConnell, R-Ky, në fund të fundit do të votojë për të shkarkuar Trump, duke e quajtur atë “dema —“.

“Mitch McConnell po i luan të gjithë si një shul,” këmbënguli Maher. “Ai po ju bën një litar. Ai e bën këtë me median gjatë gjithë kohës. … Ai zbuloi se mund ta bënte këtë. Ai nuk do ta bëjë kurrë atë. Ai nuk do të votojë për fajësimin e Donald Trump.”

“Mitch McConnell po i luan të gjithë si një shëmbëlltyrë. … Ai nuk do të votojë për ta hequr Donald Trump.”

Të dy të ftuarit e tij, gazetarja Katie Couric dhe drejtuesi i radios Matt Jones, u shfaqën më me shpresë se McConnell do të tërheqë levën e fajësimit.

“Nëse Mitch e bën atë, atëherë shumë republikanë të tjerë, padyshim do të ndjekin linjën,” tha Couric. “A mendoni se po jetojmë në një botë fantazie?”

“Jo, unë mendoj se jam i vetmi që nuk e bën,” pëshpëriti Maher. “Por Donald Trump do të kandidojë përsëri. Ai nuk do të largohet. Dhe ai është një markë tani. Unë shoh këta politikanë të tjerë që flasin si ai tani … Ai është një markë! Ne e lamë të huajin në anijen kozmike dhe ai kishte vezë ! Ajo kishte vezë dhe ato po shumohen! ”

 

“Donald Trump do të kandidojë përsëri. Ai nuk do të largohet.”

 

Bill Maher:

“Kam dëgjuar njerëz të thonë: “Faleminderit Zotit që kjo javë ka mbaruar “. Beteja ka mbaruar, ky kapitull ka mbaruar?. Kjo luftë sapo ka filluar, “paralajmëroi Maher.

Couric u përpoq të qetësonte nervat e Maher duke treguar “disa studiues ligjorë” të cilët thonë se ndërsa Senatit i duhen 67 vota për të dënuar Trump, duhet vetëm një shumicë e thjeshtë për ta ndaluar atë të kandidojë përsëri për president.

“Pra, shpresa buron e përjetshme”, buzëqeshi Couric.

Maher më vonë shprehu skepticizëm në lidhje me përpjekjet e Demokratëve për të hequr dorë nga Trump duke shkuar në presidencën e Biden.

“Kjo më kujton të parën pasi që ju duhej ta bënit, apo jo, sepse nuk mund ta lini precedentin të qëndrojë, por thjesht do të jetë e tmerrshme”, tha Maher. “Eshtë vetëm thjesht një mënyrë e tmerrshme për të filluar një administratë të re.”

VERITAS.COM.AL/