Meghan Markle do të ishte gati të hidhte një bombë mbi Familjen Mbretërore Britanike duke dhënë një intervistë prej 1 milion £ (2.05 milion NZ NZ) për një rrjet televiziv amerikan.

Burimet zbulojnë se Dukeshës së Sussex-it iu është ofruar shuma e madhe për të dëshmuar papastërtinë ndaj saj dhe ndarjes së tronditur të Princit Harry nga Royals.

Shuma mahnitëse do të kishte jehonën e lythave famëkeqe të Princeshës Diana në 1995 dhe të gjitha intervistën me Martin Bashir për martesën e saj të dështuar me Princin Charles.

Dhe kuptohet që televizioni si termocentral i  amerikanes Oprah Winfrey është i preferuari në momentin që do të pranonte dhe kjo mund të ishte intervista më e madhe e dekadës.

Meghan është në bisedime me disa rrjete televizive amerikane në lidhje me një intervistë të formatit “tregoni të gjitha”, raporton Daily Star.

Intervista, që do të ndodhë pasi bllokimi i koronavirusit do të përfundojë, ka të ngjarë të shfaqet në të gjithë globin pasi miliona do të dëgjojnë Meghan të thyejë heshtjen e saj .

VERITAS.COM.AL