Mijëra qytetarë që protestojnë kundër ligjit të importit të plehrave janë zhvendosur në këto momente përballë Kryeministrisë.

Ata mbajnë në duar kartonë të kuq në mënyrë simbolike, për të kundërshtuar këtë ligj, si dhe bëjnë thirrje kundër politikës.

http://www.syri.net/wp-content/uploads/2016/10/protesta-1.jpg

 

http://www.syri.net/wp-content/uploads/2016/10/proitesta-3-700x394.jpg

http://www.syri.net/wp-content/uploads/2016/10/protesta-plehrat-1-1-700x394.jpg

http://www.lapsi.al/sites/default/files/jjhghj.JPG