Kryeministri Edi Rama ka uruar besimtarët katolikën për festën e Pashkës.

Përmes një postimi në rrjetet sociale. Rama shprehet se ringjallja e Krishtit celebron dashurinë e pafundme dhe sakrificën për njeriun

“Mirëmëngjes dhe me ditën e ringjalljes së Krishtit, që celebron dashurinë e pafundme dhe sakrificën për njeriun, ju uroj gëzuar Pashkën Katolike”, shkroi Rama në Facebook.