Etiketa: is_tag

Kolegji Zgjedhor merr vendimin, fletët e votimit do të identifikohen me numra. Fiton kërkesa e PS
Kolegji Zgjedhor ka lënë në fuqi vendimin e KAS për fletën e votimit në zgjedhjet e 25 prillit. Pra, me anë të këtij vendimi, identifikimi i kandidatëve në fletën e votimit do të jetë me numra ...
Zgjedhjet e 25 prillit, Kolegji Zgjedhor vendos sot për fletën e votimit
Sot në orën 16:00 Kolegji Zgjedhor vendos për fatin e Fletës së Votimit, për zgjedhjet e 25 prillit. Ishte Partia Demokratike e cila ankimoi vendimin në Kolegjin Zgjedhor, pasi KAS rrëzoi kërke...
Kolegji Zgjedhor rrëzon vendimin e KAS për listën Basha: PD do të shkojë në zgjedhje me vetëm 153 kandidatë
Kolegji Zgjedhor ka pranuar padinë e Partisë Socialiste për të rrëzuar vendimin e KAS, sa i takon numrit të kandidatëve për deputetë në listat zgjedhore të 25 Prillit. Në këtë mënyrë Kolegji de...
Kolegji Zgjedhor nis shqyrtimin e padisë së parë që lidhet me zgjedhjet e 25 prillit
Kolegji Zgjedhor nisi shqyrtimin e padisë së parë që lidhet me zgjedhjet e 25 prillit. Bëhet fjalë për listën e kandidatëve të koalicionit opozitar Partia Demokratike Aleanca për Ndryshim. Erid...
Ankimimi i PS për listat e kandidatëve të PD, Kolegji Zgjedhor e shqyrton me 29 mars! Përshpejtoi seancën pas kërkesës së Celibashit
Kolegji Zgjedhor do të shqyrtojë më 29 mars ankimin e Partisë Socialiste për vendimin e KAS, që i pranoi PD-së listën me 222 kandidadtë në zgjedhjet e 25 prillit, nga 153 që duhej të ishin sipas K...
KQZ gjen 28 kandidatë problematikë/ I kërkon Prokurorisë verifikim listën e kandidatëve nga të gjitha partitë
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zgjeroi listën e dërguar në Prokurori për hetime të thelluara me  16 emra te rinj duke e çuar në total në 28 numrin e kandidatëve problematikë. Nga partia Socia...
PS padit në Kolegjin Zgjedhor vendimin e KAS për listat e PD-së
(Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve) Partia Socialiste ka paditur në Kolegjin Zgjedhor Gjyqësor vendimin e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve për listat e PD-së.  KAS pranoi kërkes...
KQZ përjashton 78 kandidatë të PD, ishin të tepërt në lista
KQZ regjistroi listat e PD, por duke i lënë jashtë 78 emra nga fundi i listës, të cilat ishin tepër. Një nga emrat që spikat nga lista e të skualifikuarve është Mimoza Hajdarmataj, ish-deputete de...
PD në kundërshtim me ligjin, tejkalon nr e kandidatëve/ Ruçi apel KQZ: Garantoni barazinë në garë
FIER- Drejtuesi politik i Partisë Socialiste në Qarkun Fier, Gramoz Ruçi, gjatë takimit në qytetin e Fierit i ka bërë apel Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që të intepretojë në mënyrë të barabar...
KQZ kthen listat e 4 partive politike
Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve ka vendosur të kthejë për korrigjim listat me kandidatët e zgjedhjeve të 4 partive politike në vend. Partitë janë: Partia Lëvizja e Re, e drejtuar nga Arian...