PAM KEY

Presidenti Donald Trump tha gjatë një interviste telefonike me Fox, në transmetimin e kësaj jave të “Sunday Morning Futures” të Fox News Channel, se FBI dhe Departamenti i Drejtësisë po “mungonin në veprim” për pretendimet e manipulimit masiv në zgjedhjet e vitit 2020.

Bartiromo tha, “Ju keni hedhur disa akuza serioze. A nuk duhet të jetë kjo diçka që po heton FBI? A po e bëjne ata? A po heton DOJ-ja? ”

Trump tha, “Janë në mungese veprimi, nuk mund t’ju tregoj se ku janë. Pyes: a po e shikojnë ata? Të gjithë thonë po, ata po e shikojnë.

Shiko, ku janë ata me Comey, McCabe dhe të gjithë këta njerëz të tjerë? Unë thashë se do të qëndroj larg saj. Do të doja të mos e bëja atë deklaratë. Nuk ka asnjë arsye, me të vërtetë pse më duhet, por ku janë ata me Comey, me McCabe, me Brennan, me të gjithë këta njerëz që gënjyen Kongresin, ata gënjyen, ata nxoren dokumentet, ata spiunuan në fushatën tonë. ”

Ai shtoi, “Çfarë ndodhi me Durham? Ku është Durham? Pra, ju po bëni një pyetje. Këta njerëz kanë qenë atje për një kohë të gjatë. E di që FBI dhe FBI është fantastike në nivelet për të cilat kemi folur, por është e pakonceptueshme. A do të mendonit nëse jeni në FBI ose Departamentin e Drejtësisë, kjo është gjëja më e madhe që mund të shikoni. Ku janë ata? Unë nuk kam parë asgjë. Dua të them, ata thjesht vazhdojnë të shkojne përpara dhe kalojnë me presidentin tjetër. ”

Kur u pyet se si do t’i provojë pretendimet e tij për mashtrim zgjedhor, Trump tha, “Unë do të përdor 125% të energjisë sime për ta bërë. Duhet një gjyqtar që është i gatshëm të dëgjojë një çështje. Duhet një Gjykatë e Lartë që është e gatshme të marrë një vendim të madh të bazuar në gjithçka. ”

Ai shtoi, “Nuk është se do të më ndryshosh mendjen. Me fjalë të tjera, mendja ime nuk do të ndryshojë në gjashtë muaj. Kishte një mashtrim të jashtëzakonshëm këtu. U sollën Kuti. Vota me postë është një katastrofë. Meqe ra fjala, nëse Republikanët e lejojnë të ndodhë, ju kurrë nuk do të keni një Republikan tjetër të zgjedhur në historinë e këtij vendi në një nivel Senati ose në një nivel presidencial. Ju kurrë nuk do të jeni në nivelin e Dhomës. Votimi përmes postës është një katastrofë totale. ”

VERITAS.COM.AL