Protesta e partive të opozitës sot zgjati më shumë se tre orë. Pas saj Policia e Shtetit ka shoqëruar 23 protestues. Ata dyshohen se gjatë protestës kanë hedhur  mjete piroteknike në drejtim të policëve.

Një vështrim sado i thjeshtë ka kapur gjatë protestës se qindra lëndë ndezëse i janë  hedhur policisë nga radhët e protestuesve.

23 të shoqëruarit ndodhen aktualisht në drejtorinë e Policisë së Tiranës dhe në disa komisariate.

Po kryhen verifikimet e të shoqëruarve nga strukturat policore, ndërsa një pjesë e qytetarëve kanë filluar të mblidhen para ambienteve të Policisë së Tiranës duke kundërshtuar veprimet e uniformave blu.

Veritas.com.al/