Raporti i BERZH: 146 mln euro për 23 projekte në Shqipëri, Serbia mori pjesën e “luanit”.
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka nënvizuar përmes një deklarate angazhimin e saj të fortë në rajonin e Ballkanit Perëndimor në vitin ...
Kriza në industrinë fasone/ Rama takim me përfaqësues të biznesit: ‘Garanci sovrane për investime në teknologji’.
Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me përfaqësues të industrisë fasone për të fuqizuar akoma më shumë këtë sektor. Në takimin e zhvil...
Zgjerimi i autostradës Tiranë-Durrës, Belinda Balluku: Do bëhet me katër korsi
Zv.kryeministrja Belinda Balluku është shprehur se autostrada Tiranë-Durrës do të zgjerohet me nga një korsi, si edhe do të shtohet korsia e emerg...
Kërkimet për naftë në Shpirag/ Balluku: ‘Presim testin final, synojmë të nxjerrim 300 mijë fuçi nafte në ditë!’
Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, në përgjigje të interesit të mediave foli për kërkimet e naftës në Shpirag. Ajo the...
Nisin punimet për Linjën e Interkonjeksionit Shqipëri-Maqedoni e Veriut.
Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ishte e pranishme në fillimin e punimeve për linjën  e...
“Tregjet do të kthehen në atraksione turistike”, Denaj: Fermerëve iu duhet bashkimi i operatorëve
Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj ka thënë se grumbulluesit nuk respektojnë marrëveshjet dhe këtë e ka parë gjatë një vizite...
Rama mesazh hotelerisë: Vitin tjetër do paguani çmim reference. Nuk ka më “Tjetër çmimet, tjetër deklaroni”
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në takim me sipërmarrjen analizoi lehtësitë, që mund të aplikohen në këtë fushë, ndërsa u ndal tek problematik...
Rama, takim me sipërmarrjen: ‘Ka ardhur koha për ndryshime, duam kontributin tuaj!’
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i pranishëm në një tryezë më sipërmarrjen e vuri theksin te rishikimin e procedurave administrativë të biznes...
Vlerësimi i “S&P” për Shqipërinë/ Civici: Pse vlerësohet ekonomia jonë nga “e qendrueshme” në “pozitive”?
Agjencia prestigjoze “Standard & Poor’s” rishikoi në ngritje perspektivën për Shqipërinë, nga “e qendrueshme” në “pozitive”, duke konfirmuar v...
Nafta e gjetur nga SHELL në Shpirag do ta kthejë Shqipërinë në qendër energjetike
Gjetjet e kompanisë “Shell Upstream Albania B.V.” për puset e naftës së Shpiragut pritet të njoftohen në javët e ardhshme, pas një shtyrjeje prej ...