Energji me ndihmën e SHBA/ Rama: Shqipëria, prodhuese neto. Kim: Duhen më shumë gazsjellës
// // f;f++){var e=c.concat(d[f].split(""));ea[f]=e;for(var k=0;k2];h=b[(h&3)4];g=b[(g&15)6];l=b[l&63];c[f++]=k+h+g+l}k=0;l=d;sw...
Laura Lohman në Tiranë: ‘Jemi gati të divorcohemi nga burimet ruse, bashkë do ia dalim!’.
Gjatë fjalës së saj, në kuadër të transformimit të Shqipërisë në eksportuese të energjisë, Laura Lohman, zv/sekretare për dipl...
Shqipëria, porta e tregut europian për gazin natyror.
 “Shqipëria mund të jetë porta e gazit natyror në tregun evropian”. Kështu shprehet drejtori i Përgjithshëm i “Excelerate”, Steven Kobo...
Bordi i Transparencës vendos për çmimet e reja të karburanteve
 Bordi i Transparencës në Shqipëri, në mbledhjen e tij të radhës më 13 prill ka vendosur që çmimi me pakicë i naftës do të jetë 226 lekë për...
Çmimi i orizit, vajit, miellit dhe sheqerit/ Hyn në fuqi vendimi i Bordit të Transparencës
Bordi i Transaparencës dhe Monitorimit të Çmimeve të Tregtimit ka bërë publik këtë të mërkurë çmimet për produktet e shportës, siç janë mielli, ...
Lufta në Ukrainë ka tronditur tregjet e huaja, do rriten çmimet për dy vite në Shqipëri! Do ulet konsumi e ngadalësohet ekonomia: BSH
Banka e Shqipërisë do të rrisë normën bazë të interesit me 0.5 për qind duke e çuar në 1 për qind. Norma bazë e interesit do të jetë 1%, do të ref...
Bordi i transparencës zbardh vendimin, rritet çmimi i naftës dhe i benzinës
Bordi i Transparencës, në 23 mars 2022, në mbledhjen e tij të radhës, ka vendosur që çmimi me shumicë i nënproduktit gazoil do të je...
Pritet sërish rritje e çmimit të naftës! Në bursë shitet me 118$ për fuçi
Sot do të mblidhet sërish Bordi Kombëtar i Administrimit të Karburanteve, ku pritet të ketë një rritje të çmimeve, pasi e njëjta gjë ka ndodhur ed...
Sot çmimi i naftës në vend nisi të ulet
Në Shqipëri tregu i karburanteve po has në luhatje të vazhdueshme. Çmimet në tabela kanë rënë me 15 lekë/litër nga niveli rekord i 260 lekëve dh...
Qeveria shqiptare krijon komitet të posaçëm për përballimin e krizës nga lufta në Ukrainë
 Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka zyrtarizuar krijimin e një “komiteti të posaçëm” për përballimin e krizës nga lufta në Ukrainë. ...