Zgjedhjet presidenciale/ Votat e hedhura deri tani- në “shifra mahnitëse”
  -Disa shtete kanë arritur tashmë më shumë se 60% të pjesëmarrjes së tyre në votime 2016- Shumë amerikanë po votojnë në fillim të zgje...
Trump në fushatë: Ndërsa unë po luftoj për klasën e mesme, Biden po lufton për djalin e tij
Trump përfundon ditën e fushatës maratonë me tubimin e Wisconsin: Në Florida, Karolina e Veriut, Ohio, Wisconsin dhe Uashington, DC, të Shtunën ...
Sondazhi në Michigan: Donald Trump 49%, Joe Biden 45%
Presidenti Trump ka një epërsi prej katër pikësh ndaj Joe Biden (D) në Michigan, zbuloi një sondazh i Zia Poll / Painter Communications i lëshuar ...
Debati- rump përballë Biden: Një performacë komanduese e presidentit Trump.
 Rob Crilly,White House Correspondent |    Për shumë Republikanë që shikonin, ishte debati që donin të shihnin herën e parë. Pastaj,...
Frank Luntz: Nëse Trump sfidon përsëri sondazhet, ‘profesioni im është kryer’
-Biden kryeson në sondazhe, megjithëse disa janë skeptikë për një fitore të Biden duke pasur parasysh zgjedhjet presidenciale të 2016- Anketues...
Sondazhi që parashikoi fitoren në 2016: ‘Trump fiton përsëri 2020!’
Sondazhi që parashikoi rezultatin e vitit 2016 thotë se Trump është në rrugën e duhur për të fituar përsëri me ndihmën e mbështetjes së 'fshehur'...
Trump e quan familjen Biden ‘ndërmarrje kriminale’ mes brohoritjeve në tubimin e Nevada-s
Trump organizoi tubimin 'Make America Great Again' në Nevada. Presidenti Trump sulmoi si "ndërmarrje kriminale" familjen e  kandidatit demokrat Jo...
Sfida Trump-Biden është më e ngushtë se sa thonë sondazhet
  Alberto Bellotto Sondazhet vazhdojnë të fotografojnë një diferencë shumë të qartë midis Joe Biden dhe Donald Trump. Më 6 tetor, një sonda...
56% amerikanë thonë se janë më mirë tani nën Trump se katër vjet më parë nën Obama-Biden. Hera e parë pas vitit 1980/ Sondazhi Gallup
Një shumicë solide prej 56 për qind e amerikanëve thonë se janë më mirë tani se sa ishin katër vjet më parë, zbulon një studim i ri i Gallup. V...
Trump nuk do të shkojë në debatin e dytë . ‘Nuk do ta humb kohën’ me një ‘debat virtual’, thotë Trump.
Trump i thotë Maria Bartiromo të Fox Business se një debat virtual do të ishte 'qesharak'. Presidenti Trump, në intervistën e tij të parë që ng...