( FOTO: Christine Blasey Ford)/

Christine Blasey Ford, një profesorë e psikologjisë n Kaliforni, e cila akuzoi Brett Kavanaugh për ngacmim seksual para 36 vjetësh, ka mbledhur 1 milion dollarë dhe ka marrë disa kërkesa për libra pas akuzës që bëri.

‘RealClearInvestigations’ ka raportuar të hënën se 15 minutat e famshëm të Ford para Komitetit Juridik të Senatit që u mbajt në shtator, e kanë kthyer atë milionere, duke tërhequr diku te 1 milionë dollarë nga fushata e bërë në turma që mbështetnin Ford. Gjithashtu ajo ka marrë edhe disa kërkesa për të treguar ‘historinë’ e saj për libra që do të shkruhen.

Pavarësisht fatit qqë trokiti në derën e zonjës Ford, disa Demokratë në Komitetin Juridik të Senatit, si Sen. Dick Durbin (D-IL) dhe Sen. Kamala Harris (D-CA), thanë se Ford nuk ka pse fiton asgjë me “akuzën që bëri në Komitet”.

Veritas.com.al/