Kryeministri i Humgarisë, Viktor Orban u ka bërë një mbrojtje të zjarrtë vlerave  dhe identitetit Europian duke folur në kampin e Universitetit Veror Bálványos në Rumani. Ai u ka bërë thirrje kombeve të Europës që t’i japin fund shoqërimit me ‘kufijtë e hapur’ sipas miliarderit George Soros.

Duke folur të shtunën në përvjetorin e 28 të Universitetit Bálványos, ai arriti të konsiderohet si “një nga diskutimet më të rëndësishme në komunitetin Hungarez”, nga kryeministri Orban.

Duke sulmuar milionerin me origjinë Hungareze, George Soros, i cili është i akuzuar nga qeveria Hungarezeë për përdorimin e pasurisë së tij të madhe për të krijuar organizatat pro- emigracionit masiv, me qëllim që të krijojë “një Europë të re, të përzierë dhe të Myslimanizuar”, Orban tha se “Brukseli është në aleancë kundër vullnetit të popullit” me financierin Soros.

Veritas.com.al/

Photo published for Orban: EU Following 'Soros Migrant Plans'