Franca ka konfirmuar rastin e parë në vend të variantit më ngjitës të koronavirusit të identifikuar kohët e fundit në Britania e Madhe

Ministria franceze e shëndetësisë tha se personi ishte një shtetas francez në qytetin qendror të Tours i cili kishte mbërritur nga Londra në 19 Dhjetor.

Ministria tha se ai ishte asimptomatik dhe aktualisht vetë-izolon në shtëpi, raporton BBC

Shfaqja e variantit të ri të koronavirusit në Angli shkaktoi ulje udhëtimesh me dhjetëra vende.