Tregim mbi anijen në rërë
  Frrok Çupi Ka qenë shkurt, ndoshta në gjysmën e muajit. Vjen lajmi se në Durrës po bëhej nami, familjet e oficerëve kishin kapur anijet u...
Një ditë me diversantët tanë
Frrok Çupi Kjo duhej të ishte dita e tretë e vjeshtës së dytë, por duket si ditë në mes të verës. E shtunë, por më e zhurmshme se e hëna. Gjiri...
Politika që kalon ndër varre
Frrok Çupi Presidenti u betua se do të vrase vetë kryeministrin... Më tmerron, më shumë se vdekja e tjetrit, ajo çfarë bëjnë udhëheqësit vra...
Përballë ka njerëz, a nuk shikoni?!
  A nuk shikoni se nuk jeni vetëm ju, ka njerëz, mos qëlloni o të marrë?... Këto fjalë i ka thënë Jaroslav Hashek, në kohë lufte, dhe ia ve...
Azemi ka takuar një të panjohur
Frrok Çupi Nuk mund ta dimë çfarë do të ishte sot Azem Hajdari nëse do të jetonte: Do të ishte një trafikant e vrasës si shokët, apo do ta vris...
Krimi ka hyrë në maternitet
Frrok Çupi Pse po lëvizin kaq egër këta?. Ngado ka lëvizje, i shikoni?!... Vrapojnë nëpër studio televizive, ngrenë komisione; nuk vrasin do...
Për ata që u duken të frikshme dyert e reja të BKH dhe SPAK: ‘Kurrë mos u ndërtoftë ajo godinë!’
SHENIM Sot zonja Yuri Kim, përfaqësuese e Amerikës, ka vizituar punimet që kanë filluar për ndërtimin e selisë së SPAK dhe BKH. Ajo ka uruar kr...
Presidenti pa qen
  Frrok Çupi Prej 125 vjet, Donald Trump është i vetmi president që nuk mban qen; hip e zbret nga avionët në Andrew Air Force Baze pa tërhe...
Deti lan luftërat
Frrok Çupi Të paktën të kishin mësuar nga Santiago, plaku i përbotshëm i detit, që edhe pse në fantazi të Hemingueit nuk ia doli të sfidojë detin ...
Ballkani shpëtohet në Podgoricë
Nga Baton Haxhiu E tepërt. Dhe, e pavend. Kështu mund të duket në shikim të parë videoja përmes së cilës kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i j...
Faqja 1 prej 2212345...1020...E fundit »