FATMIRËSISHT, NJERËZIT JANË NAIVË
Frrok Çupi/ Pse na duket, apo vërtet njerëzit janë më naivë se kurrë, pikërisht tani? Ndoshta, të gjithë- jo e jo- por as shumica nuk e dinë se që...
IL GIORNALE: Trump nuk ka tradhtuar Amerikën, ka tradhtuar atë që nuk do paqen.
Pas samitit të Helsinkit me Vladimir Putin, Donald Trump u akuzua nga shumë ane që ka ceduar përpara presidentit rus. "Tradhtar" ishte një nga epi...
OPOZITA, SI SHIU I QERSHORIT
  Frrok Çupi/ Sot doli kohë e thatë.. Thuajse një muaj i tërë me vjeshtë që rrjedh nga qielli, u pre këtu. Edhe opozita duket se u pre mbrëmë n...
Autokraci?! … Një normalitet i ri.
Frrok Çupi/ Fitorja absolute e presidentit turk, Recep Tayyip Erdoğan e ka vënë atë në radhën e liderëve të fortë në botë, në të njëjtin stil me Vl...
IDIOTËT PRAPA GJENIVE
  Frrok Çupi/ Fillimisht, gjenitë i lanë në gurore, ku gdhendin gurë. Tani, sidomos këto ditë, gjenitë i gjejnë në fushën e futbollit, a në Bot...
A ËSHTË KJO EUROPA QË DUAM?!
  Zef Preçi/ Raportimet e masmedias serioze te javeve te fundit konfirmojne zerat mbi perpjekjet qe integrimin Europian ta paguajme me shnd...
Ja ku kërkoi strehim politik Gafurr Mazreku pasi shtiu mbi Azemin
  Nga: Enkel Demi Në atë kohë drejtoja Radio Koha, e cila ishte e para radio që i kushtohej lajmin, ndërsa ndodhte. Ishte viti 1998 dhe ...
GAZETAR APO SPIUN?
  Frrok Çupi/ ... Vetë presidenti i Rusisë, Putin, që u shpall ‘spiun i KGB’ ndodhet sot në majë të pushtetit, duke ardhur nga backgruond ‘spiu...
PO LUFTOHET NË OBORR
  Frrok Çupi/ Jashtë avllisë së rrethuar nga muret askush nuk do t’ia dijë për luftën brenda rrethimit. Por as brenda Pallatit ‘nuk dinë’ çfarë...
SOT RANË SKEMAT
  Frrok Çupi/ Cili ishte dirigjenti i ‘Teatrit’ mes dy selive të Kuvendit? Në njërën seli, ku Ahmet Zogu, ministër i brendshëm ishte kurorëz...
Faqja 4 prej 16« E para...23456...10...E fundit »