Këta e kanë bluar kohën
Nga Frrok Çupi Kur thuhet fjala “bluar” për kohën, thuhet me dy ngarkesa. E para kur e harxhon kot; dhe e dyta kur koha është kapërcyer dhe nuk kthehe...
Ben Blushi po zgjon Fashizmin
Frrok Çupi Ai veç po e zgjon fashizmin, nuk po e krijon. Studenti i Dhejtorit të Demokracisë, më në fund i tërhequr dhe i bindur në majtizëm socialis...
Opinionistë Mëngjarashë
Endri ALLMUÇA Opinionistët i adresohen publikut të gjerë me opinionet e tyre dhe kultivojnë ide dhe mënyra të të menduarit te njerëzit e zakonshëm....
Komunizmi rri pas dere dhe përgjon kriza
Frrok ÇUPI Komunizmi është gjallë, edhe pse brohoritëm para 25 vjetësh se "vdiq". Për ta parë sa i gjallë është, shikoni kur shfaqen kriza; o krizat ...
Partia në ballë
Frrok Çupi Kuptimi më i afërt i formulimit është ky: Partinë ta kesh në ballë! Do të kalosh?, do të kërkosh punë?, do të pretendosh më shumë se fqinj...
Bolivia zhvendoset në Tiranë apo vice-versa!?
Frrok Çupi Ndërsa në Bolivi bëhen zgjedhje dhe bie autokrati, këtu te ne po ndodh katastrofa. Këtu qeveris vendin një parti ku nuk lejohen zgjedhjet ...
Bolivia zhvendoset në Tiranë apo vice-versa!?
Frrok Çupi Ndërsa në Bolivi bëhen zgjedhje dhe bie autokrati, këtu te ne po ndodh katastrofa. Këtu qeveris vendin një parti ku nuk lejohen zgjedhjet ...
Bolivia zhvendoset në Tiranë apo vice-versa!?
Ndërsa në Bolivi bëhen zgjedhje dhe bie autokrati, këtu te ne po ndodh katastrofa. Këtu qeveris vendin një parti ku nuk lejohen zgjedhjet normale, ku ...
Stina e dhunës
Frrok ÇUPI Polici nuk mund ta dinte se zonja para tij quhej Mimoza. Polici, një harresë nga mbiemrat e nomenklaturës komuniste, nuk është aty për të ...
Churchill i Dytë?
 Frrok ÇUPI Fati i Anglisë “në Europë apo jashtë saj?”, ka prurë në skenë përsëri epizmin politik të kryeministrit të famshëm Chuchill. Çuditëri...
Faqja 245 prej 248« E para...102030...243244245246247...E fundit »