Kaq e thjeshtë, ndoshta enigmatike, ishte mes dy liderve kryesorë të Rusisë:

Kryeministri rus Mikhail Mishustin i tha Presidentit Vladimir Putin të enjten se ai ishte diagnostikuar me koronavirus dhe ishte duke u larguar përkohësisht për tu rikuperuar.

VERITAS.COM.AL/