Nga: Sali Berisha/ Fb

“Përshëndetje Doktor, ne akt urrejtje dhe hakmarrje te egër te Rames ndaj Shkodrës per protestën e qytetarëve te sajë me urdhër te tij po dhunohen nga policia protestuesit ne qe me parulla ‘Rama ik!’, ‘qeveri krimi’, ‘qeveri droge ik prej Shkodre!’ etj. Ne zbatim te këtij urdhri policia ka arrestuar neper shtëpi dhe lokale protestuesit dhe po ushtrojnë dhune shtazore ndaj tyre operacionin e dhunës e drejton vet Haki Çako ju lutem bëjeni publike lajmin.”

Zoti Berisha shkruan:

‘Duke dënuar me ashpërsinë me te madhe dhunën e eger policore ndaj protestuesve paqësor te Shkodrës, paralajmëroj Noriegen se do jete përgjegjës personalisht për këto akte terrori ndaj qytetareve te Shkodrës! Sb’, shkruan ish- kryeministri Berisha.

Veritas.com.al/

25151986_915924255235149_958503176234323950_n