Tramp: Do të doja “paqe përmes forcës!”
  Donald Trump tha se do të zgjerojë sipërfaqen e ushtrisë së Shteteve të Bashkuara, në qoftë se fiton Presidencën në Nëntor. Kandidati...
Turqi-SHBA, gati që së bashku të luftojnë Shtetin Islamik
Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan tha se ai dhe Shtetet e Bashkuara janë gati të godasin të ashtuquajturin Shteti Islamik IS) nga Raqqa e...
Donald Trump: Meksika do të paguajë për murin, ‘100%’
  Kandidati republikan për President ka insistuar që Amerika të paguajë për murin kufitar "100%",  në fjalimin kryesor mbi emigracionin. ...
Doktori i Donald Trump: Dëshminë e shëndetit ia shkrova për pesë minuta
Doktori i Donald Trump tha se shpenzoi vetëm pesë minuta për të shkruar një letër që vërteton shëndetin e kandidatit, ndërsa Zoti Trump priste jas...
Hillary Clinton: Colin Powell më tha të përdor Email-et private
Hillary Clinton i tha FBI  se paraardhësi i saj, Colin Powell i kishte rekomanduar që të përdorte account-in  e Emaile-ve private gjatë mbajtjes s...
Zgjedhjet 2016: Tramp rindërton përsëri ekipin e fushatës
  Kandidati Republikan për President në Shtetet e Bashkuara, Donald Tramp, ka rindërtuar ekipin e fushatës së tij elektorale për herë të d...
Ultranacionalistët në Beograd e presin Biden me thirrje pro Tramp
Qindra ultra- nacionalistë serb protestuan të Martën kundër vizitës së  zëvendës presidentit të Shteteve të Bashkuara në Beograd, duke brohoritur ...
Republikanët, letër ku kërkojnë të ndërpriten fondet për Tramp
  Mbi 70 Republikan kanë firmosur një letër drejtuar Komitetit Kombëtar të Partisë ku i kërkojnë “të ndalohet çdo ndihmë në fushatën e Donald ...
Presion mbi Trump për t’u tërhequr nga kandidimi
Republikanët e rangut të lartë dhe votues të zgjedhur, sot e Mërkurë, bënë përpjekje si të gjejnë mënyrën për të larguar nga gara presidenciale kandid...
Trump paraqet vizionin e tij ekonomik
Kandidat Republikan për President i SHBA, Donald Trump, mbajti një fjalim mbi programin ekonomik ku deklamoi planin për taksat e reja, ndërsa prot...