Nishani brenda 48 orëve shpall zgjedhjet në Kavajë
Pas dorëheqjes së Elvis Rroshit, zgjedhjet për kryetarin e ri të Bashkisë së Kavajës do të zhvillohen jo më vonë se data 15 korrik.  Afatet përc...
Mos rrini dyarkryq duke pritur “heronj”
Fatos Lubonja Publicisti Fatos Lubonja shprehet sot në një shkrim të tijin se aktivisti Eljan Tanini, i njohur për protestën kundër betonizimit të Pa...
Një kurth për NATO-n
Nga Frrok Çupi Dje në mesditë, kur delegatët e Asamblesë së Përgjithshme të NATO-s nisën të dalin nga sallat e Pallatit të Kongreseve në Tiranë, pamj...
Ky është rasti për Ilir Metën
Frrok Çupi Dje Ilir Meta, kryetari i Kuvendit u zu “rob”. Në sallën e Kuvendit, në kolltukun e tij të lartë, teksa drejtonte seancën parlamentare. B...
Dy kryeministra; në fakt veç i dyti
Nga Frrok Çupi I dyti është Sali Berisha. Ky është zgjedhur Kryeministër i Republikës që nga vjeshta e vitit 2005 deri në vjeshtën e vitit 2013, në d...
Këta kanë ardhur në fund
Frrok Çupi Në fakt, nuk ka fund; ose unë jam nga ata që nuk e besoj fundin. Çfarë thonë disa se fundi i botës po vjen, e gjykoj krejtësisht si një ...
Ilir Meta po e lë “tokën e djegur”
Frrok Çupi. “Po e lë” do të thotë se po i ikën tokës së djegur, ose po e braktis, ose po i largohet… Të gjitha së bashku. Si në një fushë beteje ku n...
Lufta e Tretë kodohet “Panama…”
Frrok Çupi Kjo që ndodhi me “Panama Papers” nuk erdhi nga qielli. Liderët botërorë të politikës, show-t dhe krimit kanë fshehur miliarda dollarë në P...
Xhirojnë në boshllëk rreth Fatos Nanos
Nga Frrok Çupi Në kongresin e Partisë Socialiste ndodhi që të gjitha palët i erdhën rrotull Fatos Nanos. Të gjithë xhiruan në kotësi. Veprën kongresi...
Këta e kanë bluar kohën
Nga Frrok Çupi Kur thuhet fjala “bluar” për kohën, thuhet me dy ngarkesa. E para kur e harxhon kot; dhe e dyta kur koha është kapërcyer dhe nuk kthehe...