Norvegjia paraqet masterplanin rajonal ballkanik për energjinë. Rama e quan mundësi të shkëlqyer.
Sipas Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, Konferenca rajonale e organizuar nën kujdesin e Qeverisë së Norvegjisë, mbi ‘Mundësitë ...
Funari, fshati me pistën më të madhe të parashutizmit në Shqipëri
Funari, një prej destinacioneve turistike natyrore më të bukura në bashkinë e Elbasanit, së shpejti do të njihet edhe si fshati që ka pistën...
Hapet plotësisht pista e Aeroportit të Vlorës; punimet hyjnë në fazen e dytë, fluturimi i parë në 2025
Pas 11 muajsh nga nisja e punimeve, vendi ku po ndërtohet Aeroporti  i Vlorës ka marrë këtë pamje. Pista prej 3.2 kilometrash, më e gjata në Sh...
Kriza energjetike: Hyn Në 1 nëntor hyn në fuqi fasha me çmimin për harxhimet mbi 800 kWh!
Duke filluar nga data 1 nëntor çdo familje e cila konsumon më shumë se 800 kWH energji elektrike në muaj do ta paguajë pjesën e harxhuar mbi këtë ...
KE, 80 mln euro për energjinë, Rama: Nëse vijohet kështu s’do të ketë nevojë për fashën mbi 800 kWh
Kryeministri Edi Rama është shprehur se ndihma prej 80 mln euro nga KE për energjinë elektrike, mbulon  1/6 e nevojave që ka vendi ynë. “80 mln...
Ambasadorja e BE-së: Jemi ende në bisedime për draftin për amnistinë
Ambasadorja e Bashkimit Europian, Christiane Hohmann i ka ezauruar përgjigjet për amnistinë fiskale. E pyetur nga Euronews Albania për qëndrimi...
Qeveria miraton projektbuxhetin 2023, Brahimaj: Amnistia fiskale nuk është parashikuar
Këshilli i Ministrave miratoi sot projektbuxhetin për vitin 2023. Lajmin e dha ministrja e Financave Delina Ibrahimaj, sipas të cilës ky proje...
Mbështetje sektorit të energjisë elektrike, ‘mbrojmë qytetarët nga inflacioni!’. Ky është synimi i projekt- buxhetit 2023 që sapo u miratua.
Ministrja e Ekonomisë Delina Ibrahimaj u shpreh se në mbledhjen e Këshillit të Ministrave është miratuar projekt-buxheti për vitin 2023. “Ne pa...
FMN: Rritja gjatë gjysmës së parë të vitit ishte 4.2 %. Ekonomia shqiptare i ka përballuar tepër mirë mirë goditjet.
Ekonomia shqiptare i ka përballuar tepër mirë goditjet e njëpasnjëshme. Ka qenë ky përfundimi i dhënë nga shefja e misionit të Fondit Monetar N...
FMN: Shqipëria s’është ende gati për Amnistinë Fiskale!
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, Guvernatori i BSH, Genti Sejko dhe përfaqësues të Misionit të FMN po zhvillojnë një konfere...