Rikthimi i Harry Potter
Kush mendoi se seritë e Harry Potter-it mbaruan?! Qetësohuni, filmi do të vazhdojë! “Fantastic Beasts and Where to Find Them” është një libër që J...
Kalendari i aktiviteteve në Teatrin e Operas dhe Baletit
  Aktivitetet kulturore janë një mënyrë për t'u arratisur nga monotonia e jetës së përditshme, nga stresi i punës dhe gjithçka tjetër që na mb...