Bercow e ka “tepëruar disa herë”, tani përballet me Lëvizjen e tij kundër dekretit të Presidentit Trump
  Deputeti Konservator, James Duddridge ka paraqitur planin e një lëvizjeje ‘mosbesuese’ kundër zyrtarit John Bercow të Dhomës së Përfaqës...
Salvini i Italisë kërkon aleancë me Administratën e Trump
(FOTO: Donald Trump dhe Matteo Salvini)/  Lideri i  “Liga Nord” të Italisë, Matteo Salvini, tha se ai ka ndërmend që t’i mposhtë partitë e tjer...
Kërcënohet Dhoma e Lordëve nëse ajo tenton të bllokojë Brexit-in.
Dhoma e Lordëve u paralajmërua se do të pësonte një shkatërrim nëse do të tentonte të bllokonte Brexit-in këtë muaj, pasi një projektligj u hartua...
Shpirti i Amerikës: Liderët e Organizatave Konservatore Planifikojnë Demonstrata Masive Pro-Trump në Mbarë Vendin
  Nga: MATTHEW BOYLE/ Liderët e organizatave konservatore po planifikojnë një sërë demonstratash masive pro presidentit Donald Trump në...
Rusia: Lëvizjet e NATO-s në Evropën Lindore- një Kërcënim
Rusia e shikon vendosjen e trupave dhe forcave ushtarake të NATO-s  në shtetet Balltike, Poloni dhe Gjermani si një kërcënim, ka raportuar këtë të...
SENATI KONFIRMON SESSIONS SI PROKUROR I PËRGJITHSHËM, DËSHTOJNË DEMS
  (FOTO: Betohet Jeff Sessions, Prokuror i Përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara)/ Senati i SHBA votoi  Senatorin Jeff Sessions, R-Ala.,...
16 Shtete Europiane bashkohen për të mbrojtur kufijtë e kontinentit, thonë se BE ka dështuar. Edhe kufijtë e Ballkanit.
  Austria po iu bashkohet 15 shteteve të tjera të Evropës lindore për të frenuar lëvizjet migratore me drejtim verior, pasi ato besojnë se BE ka dë...
Senati voton për t’i “mbyllur gojën” Elizabeth Warren.
(FOTO: Elisabeth Warren)/ -Pothuaj menjëherë, mediat e kthyen këtë histori në një titull kryesor të shtypit kombëtar- Senati votoi të martën...
Agjenti i Patrullës Kufitare plagoset me gurë.
Një agjent i Patrullave Kufitare i caktuar në Sektorin Yuma në Jug të shtetit California mbeti i plagosur pas një sulmi  në nga disa persona në an...
Trump: Nëse gjykata vendos kundër ligjit të ndalimit të emigrimit, shteti ynë nuk do të jetë kurrë i sigurt.
  Nga LOUIS NELSON/ Presidenti Donald Trump tha ditën e mërkurë se nëse gjykata federale do të marrë një vendim kundër urdhrit të tij e...